Herenyik Györgyi

Üdvözöllek!

CÉLOM, HOGY MINDEN LAKÁSNAK MEGMUTASSAM A LEGSZEBB ARCÁT, A VALÓDI ÉRTÉKÉT

Hiszek a változásban.

18 év telekommunikációs marketing karrier után döntöttem úgy, hogy változtatok az életemen. Olyan hivatást szerettem volna, ami nap mint nap lelkesít, amit szívből tudok csinálni és kézzelfogható eredménye van. Nekem ez a lakások átformálása lett. A változás, ami az életemben bekövetkezett, a lakásom megújításával kezdődött...

Közvetlen környezetünkkel állandó kölcsönhatásban vagyunk, így ha életterünket megváltoztatjuk, az pozitív hullámot indít el az életünkben. Ez fordítva is igaz, ha mi változunk, egyre erősebben igényeljük, hogy a minket körülvevő színek, formák, tárgyak is tükrözzék új énünket, új értékeinket. Így vagyunk mi harmóniában.

Jó böngészést kívánok a weboldalamon, közösségi oldalaimon és ha felkeltettem érdeklődésedet, keress bátran!

Szívügyem a lakásod!

Herenyik Györgyi

Ybl Miklós Műszaki Főiskola - Műszaki menedzser

Corvinus Egyetem - Marketing

Lakberendező OKJ

Home Staging Akadémia

Ingatlanközvetítő OKJ

 

Ügyfeleim mondták

"Csak ajánlani tudjuk Györgyit! Jól átgondolt, tiszta koncepció, gyors kivitelezés és megvalósítás, mindez átlátható és pénztárcabarát módon, meglepetések nélkül. Az eredmény pedig: egy ízléses, harmónikus, gyönyörű otthon! A vevő 10 perc lakásbejárás után alku nélkül vásárolta meg a lakást minden bútorral együtt."

Hagelmann Sándor

Budapest

"Györgyiben egy alapos, képzett és nagyon lelkes, mindezek mellett eredményes szakembert ismertem meg. Végtelenül pontos, aprólékos és a tulajdonosi költségvetési szempontok messzemenő szem előtt tartásával tervezte meg a lakást. A végeredmény magáért beszél, a lakás 2 hét alatt a meghirdetett áron bérlőre talált, a piac legfelső szegmensében."

Dr. Láng Péter

Budapest

"A legjobb döntést hoztam, amikor Györgyire bíztam újépítésű lakásom lakberendezését. Nemcsak nagyszerű ízlése van, hanem jó Projekt Menedzser is. Mindent ő intézett, a tervezéstől, a kivitelezésen át és a teljes költségvetést is. Minden terhet levett a vállamról és közben mégis olyan lett a lakás, amilyennek szerettük volna, mert odafigyelt ránk. Csak ajánlani tudom!"

Carra Anita

Budapest